Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zomerdruk
Zomerdruk
Ze had het eerder gedaan. Tot tweemaal toe was het gelukt. Waarom zou het niet weer lukken? Die hond. Die onrustverstoorder. Hij zou er als eerste aangaan.He... »
 
 
 
 
 

Papadag
Papadag
<b>Jet van Vuuren schrijft oer-Hollandse thrillers waarin vrouwen de hoofdrol spelen. Vrouwen met een bepaalde achtergrond, een tikkeltje verknipt, moordlust... »
 
 
 
 
 

Bed & breakfast
Bed & breakfast
<b>Vertrouw niemand, zelfs niet je bloedeigen familie...</b><br/><br/>Als Myrthe Nieuwlandt na de dood van haar vader zijn wijngaard in de Achterhoek erft en... »
 
 
 
 
 

Eindfeest
Eindfeest
<b>Een afscheidsfeest met duistere motieven...</b>Constance is een gescheiden vrouw met een prachtige villa, een goedgevulde bankrekening, een leuke baan en ... »
 
 
 
 
 

Baklava
Baklava
<i>In bepaald opzicht verschillen we van elkaar als dag en nacht. Wat onze relatie van ruim twintig jaar nooit kwaad heeft gedaan. Mensen kunnen elkaar soms ... »
 
 
 
 
 

Wintergast
Wintergast
<b>Opnieuw een heerlijke thriller van Jet van Vuuren voor de liefhebbers van Suzanne Vermeer!Na drie zeer succesvolle zomerthrillers nu voor het eerst een th... »
 
 
 
 
 

Obsessie
Obsessie
<p><em>Obsessie</em> van Jet van Vuuren, auteur van onder meer <em>Vluchtweg</em> en <em>Gifspoor</em>, is weer een oer-Hollandse thriller waarin een vrouw d... »
 
 
 
 
 

Bloedheet - grote letter uitgave
Bloedheet - grote letter uitgave
Het is hoogzomer. De meeste inwoners van Almere zijn op vakantie of hebben ter verkoeling de omliggende strandjes opgezocht. Als het kattenvrouwtje Mies van ... »
 
 
 
 
 

De minnaar
De minnaar
<p>Als in de spannende thriller <em>De minnaar</em> van Jet van Vuuren het levenloze lichaam van de bejaarde Charlie Meijer onderaan de trap van haar woning ... »
 
 
 
 
 

Bed & Breakfast
Bed & Breakfast
 »