Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Eindfeest
Eindfeest
Dat fijne leven verandert van de een op andere dag wanneer bij Constance kanker vastgesteld wordt en de artsen haar bijna onmiddellijk daarna opgeven. Ze hee... »
 
 
 
 
 

Obsessie - special Boekenvoordeel
Obsessie - special Boekenvoordeel
<p><em>Obsessie</em> van Jet van Vuuren, auteur van onder meer <em>Vluchtweg</em> en <em>Gifspoor</em>, is weer een oer-Hollandse thriller waarin een vrouw d... »
 
 
 
 
 

De minnaar
De minnaar
 »
 
 
 
 
 

Het eindfeest
Het eindfeest
 »
 
 
 
 
 

Misstap
Misstap
<b>Soms kun je maar beter niet weten wat je buren doen...</b>

Den Haag wordt tijdens een hittegolf opgeschrikt door een aantal gruwelijke moorden. Jonge vro... »
 
 
 
 
 

Wintergast -grote letter uitgave
Wintergast -grote letter uitgave
Het is bijna kerstvakantie en Bea Versluis is moe. Moe van haar werk in het onderwijs en moe van haar man. Als een aangetrouwde neef uit Groningen haar vraag... »
 
 
 
 
 

Bloedheet
Bloedheet
Het is hoogzomer. De meeste inwoners van Almere zijn op vakantie of hebben ter verkoeling de omliggende strandjes opgezocht. Als opeens het kattenvrouwtje Mi... »
 
 
 
 
 

Zomerzin
Zomerzin
<b>Wat een spirituele zomerweek had moeten worden, ontaardt in een nachtmerrie</b>Iris van Egmond leidt een overzichtelijk bestaan. Ze heeft haar boekhandel ... »
 
 
 
 
 

Bed & breakfast
Bed & breakfast
<b>Vertrouw niemand, zelfs niet je bloedeigen familie...</b>Als Myrthe Nieuwlandt na de dood van haar vader zijn wijngaard in de Achterhoek erft en bezoek kr... »
 
 
 
 
 

Misstap
Misstap
<b>Soms kun je maar beter niet weten wat je buren doen...</b><br/><br/>Den Haag wordt tijdens een hittegolf opgeschrikt door een aantal gruwelijke moorden. J... »