Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Oppas
Oppas
 »
 
 
 
 
 

Liegbeest LP
Liegbeest LP
<p>De psychologische thriller <em>Liegbeest</em> van Jet van Vuuren gaat over Jochem Nijhoff: vermogend, drieënveertig, advocaat en een bal. Samen met zijn ... »
 
 
 
 
 

Zomerpakket e-books voor haar
Zomerpakket e-books voor haar
<b>Hét e-bookpakket voor haar, een must voor een zwoele, sensuele en opwindende zomer!</b><i>30-love</i> van Ilse Nelemans vertelt over dertigers, liefde en... »
 
 
 
 
 

Eindfeest
Eindfeest
 »
 
 
 
 
 

Basta!
Basta!
<p>In <em>Basta!</em> van Jet van Vuuren volgt Lynn van Waasdorp haar hart en trouwt halsoverkop met Matthew Smith, een charmante, twintig jaar oudere man me... »
 
 
 
 
 

De oppas
De oppas
Kim is de vaste oppas van Max en Suze. Toch is Kim allesbehalve geschikt als oppas: ze houdt niet van kinderen, rookt liever een joint, of vrijt met Anton de... »
 
 
 
 
 

De minnaar
De minnaar
<b>Niet haar liefde wil hij, maar haar geld...Na <i>Misstap</i> is <i>De minnaar</i> de nieuwe bestseller van Jet van Vuuren!</b>Als het levenloze lichaam va... »
 
 
 
 
 

Vluchtweg
Vluchtweg
<p>In <em>Vluchtweg </em>van Jet van Vuuren verdrinkt tijdens een zeiltocht in Friesland de mooie zeventienjarige Femke voor de ogen van haar zusje Judy. Ze ... »
 
 
 
 
 

De minnaar
De minnaar
<p>Als in de spannende thriller <em>De minnaar</em> van Jet van Vuuren het levenloze lichaam van de bejaarde Charlie Meijer onderaan de trap van haar woning ... »
 
 
 
 
 

Obsessie
Obsessie
Na een turbulente jeugd en veel gedoe in de liefde heeft Laura eindelijk de ware gevonden in Kees, een avontuurlijke vlieginstructeur die vreugde en invullin... »