Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Basta!
Basta!
<p>In <em>Basta!</em> van Jet van Vuuren volgt Lynn van Waasdorp haar hart en trouwt halsoverkop met Matthew Smith, een charmante, twintig jaar oudere man me... »
 
 
 
 
 

Obsessie
Obsessie
<p><em>Obsessie</em> van Jet van Vuuren, auteur van onder meer <em>Vluchtweg</em> en <em>Gifspoor</em>, is weer een oer-Hollandse thriller waarin een vrouw d... »
 
 
 
 
 

Bed & Breakfast
Bed & Breakfast
 »
 
 
 
 
 

Nieuw bloed
Nieuw bloed
<p>In <em>Nieuw bloed</em> combineert Jet van Vuuren haar onvervalste stijl met elementen van de klassieke whodunit en dat levert een heerlijk spannende thri... »
 
 
 
 
 

Bed & Breakfast
Bed & Breakfast
 »
 
 
 
 
 

Gifspoor
Gifspoor
<p>In <em>Gifspoor </em>van Jet van Vuuren wordt een onschuldige hobby een gevaarlijke obsessie…</p><p>Drie Zeeuwse vriendinnen delen hun passie voor tuini... »
 
 
 
 
 

De verrassing - special KV
De verrassing - special KV
<p><em>De verrassing</em> van Jet van Vuuren is een klassieke whodunit van een van de populairste thrillerschrijfsters van Nederland.</p><p>Josefien van de B... »
 
 
 
 
 

Vluchtweg
Vluchtweg
<p>In <em>Vluchtweg </em>van Jet van Vuuren verdrinkt tijdens een zeiltocht in Friesland de mooie zeventienjarige Femke voor de ogen van haar zusje Judy. Ze ... »
 
 
 
 
 

De oppas
De oppas
Kim zegt dat ze onschuldig is en dus onterecht veroordeeld werd voor de moord op haar oppaskind Suze. Als ze na een straf van dertien jaar vervroegd vrijkomt... »
 
 
 
 
 

De minnaar
De minnaar
<b>Niet haar liefde wil hij, maar haar geld...Na <i>Misstap</i> is <i>De minnaar</i> de nieuwe bestseller van Jet van Vuuren!</b>Als het levenloze lichaam va... »