Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vermist
Vermist
<b>Na het succes van <i>Bitterzoet</i> en <i>Crush</i> een heel actuele thriller van Ellen De Vriend.<br/><br/>Soms verandert je wereld in een fractie van ee... »
 
 
 
 
 

Crush!
Crush!
Het dorp Zoutelande ligt aan de Zeeuwse kust, niet ver boven Vlissingen. De tieners Daan en Mikkie, broer en zus, verheugen zich op de zomervakantie die net ... »
 
 
 
 
 

De erfgename
De erfgename
<b>Hoe goed ken je de persoon van wie je houdt écht?<br/><br/>Voor de lezers van Jet van Vuuren.</b><br/><br/>Horecaondernemer Britt Hulsman is al zesentwin... »
 
 
 
 
 

Puur Bonaire
Puur Bonaire
Met Puur Bonaire op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. Deze gids belicht allerlei achtergronden zoals de geschiedenis, nat... »
 
 
 
 
 

Puur Sint Maarten
Puur Sint Maarten
Met Puur Sint Maarten op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. De beste overnachtingslocaties en autoverhuurbedrijven voor el... »
 
 
 
 
 

Curacao
Curacao
 »
 
 
 
 
 

De tien van Renesse
De tien van Renesse
<b>Eén van de meest dramatische oorlogsverhalen dat verteld moet worden.<br/><br/>Het ophangen van de 'Tien van Renesse' op 10 december 1944 is een van de e... »
 
 
 
 
 

Gelukkig hebben we Skype
Gelukkig hebben we Skype
Gelukkig hebben we Skype! is een boek over emigranten en de familieleden die zij in Nederland achterlieten. Er staan veertig verhalen in: twintig van emigran... »
 
 
 
 
 

Odyssee reisgidsen
Odyssee reisgidsen
 »
 
 
 
 
 

Vermist
Vermist
<b>Elk jaar raken circa 40.000 mensen in Nederland vermist. Gemiddeld 14 daarvan komen nooit meer terug...

Soms verandert je leven in een fractie van een se... »