Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Gestolen geluk
Gestolen geluk
'Gestolen geluk' gaat over een heel gewoon Zeeuws gezin. Sharon heeft een erg goede band met haar ouders en haar drie oudere broers. Ze heeft een zomerbaan ... »
 
 
 
 
 

Ivoorroute
Ivoorroute
Ivoorroute is een boeiende reisthriller die met elke pagina spannender wordt en de lezer meeneemt in een intens en adembenemend verhaal. Loes en Sandra maken... »
 
 
 
 
 

Pain au Chocolat
Pain au Chocolat
 »
 
 
 
 
 

Aruba
Aruba
‘O, Aruba, dushi tera!’ luidt het Arubaanse volkslied. En een prachtig eiland is het. Witte zandstranden, strakblauwe baaien waar je het hele jaar door k... »
 
 
 
 
 

Bonaire
Bonaire
Verrassend veelzijdig Bonaire is een zeer complete reisgids, onmisbaar voor als je op vakantie gaat naar dit tropische eiland. Deze gids belicht uitgebreid d... »
 
 
 
 
 

Puur Guadeloupe
Puur Guadeloupe
Met Puur Guadeloupe op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. De beste overnachtingsplekken en autoverhuurbedrijven voor elk b... »
 
 
 
 
 

Zoutelande
Zoutelande
De tweeling, Daan en Mikkie (14), verheugt zich op de zomervakantie in Zoutelande. Met name leuk voor Mikkie, want haar beste vriendin Louana komt bij haar o... »
 
 
 
 
 

De tien van Renesse
De tien van Renesse
<b>75-jaar bevrijding!</b><<br/>br/><b><b>Eén van de meest dramatische oorlogsverhalen dat verteld moet worden.<br/><br/>Het ophangen van de 'Tien van Renes... »
 
 
 
 
 

De weduwe
De weduwe
De weduwe is een prachtige familiekroniek én tijdsbeeld. De jonge bakker Jan, uit het stadse Kampen, gaat eind 1902 in het Zeeuwse Heinkenszand werken bij d... »
 
 
 
 
 

Curacao
Curacao
 »