Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De weduwe
De weduwe
De weduwe is een prachtige familiekroniek én tijdsbeeld. De jonge bakker Jan, uit het stadse Kampen, gaat eind 1902 in het Zeeuwse Heinkenszand werken bij d... »
 
 
 
 
 

Vermist
Vermist
<b>Elk jaar raken circa 40.000 mensen in Nederland vermist. Gemiddeld 14 daarvan komen nooit meer terug...Soms verandert je leven in een fractie van een seco... »
 
 
 
 
 

De weduwe
De weduwe
 »
 
 
 
 
 

Vermist
Vermist
Karen is een aantrekkelijke journaliste van in de dertig en woont met haar man, rijschoolhouder Joost Roelink, en dochter Melissa in Zeeland. Op een dag die ... »
 
 
 
 
 

Valstrik
Valstrik
<p>In de zomerthriller <em>Valstrik</em> van Ellen De Vriend, bekend van o.a. <em>Vermist</em>, <em>Dwaalspoor</em> en <em>Geruisloos</em>, kan Maud niet wac... »
 
 
 
 
 

Geruisloos
Geruisloos
 »
 
 
 
 
 

#Crush
#Crush
Mikkie (14) en haar tweelingbroer Daan verheugen zich op de zomervakantie die net is aangebroken. Vooral Mikkie heeft iets om naar uit te kijken. Al een paar... »
 
 
 
 
 

Puur Bonaire
Puur Bonaire
Met Puur Bonaire op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. De beste overnachtingsplekken en autoverhuurbedrijven voor elk budg... »
 
 
 
 
 

Zoutelande
Zoutelande
De tweeling, Daan en Mikkie (14), verheugt zich op de zomervakantie in Zoutelande. Met name leuk voor Mikkie, want haar beste vriendin Louana komt bij haar o... »
 
 
 
 
 

De erfgename
De erfgename
<b>Hoe goed ken je de persoon van wie je houdt écht?Voor de lezers van Jet van Vuuren.</b>Horecaondernemer Britt Hulsman is al zesentwintig jaar gelukkig ge... »