Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zoutelande
Zoutelande
Dit is een zeer goed en prettig geschreven YA luisterboek en ook nog eens geloofwaardigDe tweeling, Daan en Mikkie, verheugt zich op de zomervakantie in Zout... »
 
 
 
 
 

Curacao
Curacao
 »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor
Dwaalspoor
<p>In de zomerthriller <em>Dwaalspoor</em> van Ellen De Vriend, bekend van o.a. <em>Vermist</em> en <em>Geruisloos</em>, gaat Fiona aan de slag als assistent... »
 
 
 
 
 

Blond op Bonaire
Blond op Bonaire
<b>Blond op Bonaire is gebaseerd op waargebeurde verhalen</b>Linda van Dam vertrekt met haar man Lex, dochter Luna (17) en haar vriendin Guusje voor een trop... »
 
 
 
 
 

Puur Guadeloupe
Puur Guadeloupe
Met Puur Guadeloupe op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. De beste overnachtingsplekken en autoverhuurbedrijven voor elk b... »
 
 
 
 
 

Valstrik
Valstrik
<p>In de zomerthriller <em>Valstrik</em> van Ellen De Vriend, bekend van o.a. <em>Vermist</em>, <em>Dwaalspoor</em> en <em>Geruisloos</em>, kan Maud niet wac... »
 
 
 
 
 

Blond op Bonaire
Blond op Bonaire
Linda van Dam vertrekt met haar man Lex, dochter Luna (17) en haar vriendin Guusje voor een tropische vakantie naar Bonaire. Kort voor hun verblijf verdwijne... »
 
 
 
 
 

Geruisloos
Geruisloos
 »
 
 
 
 
 

Ivoorroute
Ivoorroute
Loes en Sandra maken met vier anderen een groepsreis door Oeganda. Midden in de nacht slaan ivoorstropers hun slag in een nationaal park. Wanneer Loes bij to... »
 
 
 
 
 

Odyssee reisgidsen
Odyssee reisgidsen
 »