Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Puur Curaçao
Puur Curaçao
Met Puur Curaçao op zak ontdek je de mooiste plekken van het prachtige Caribische eiland. De beste overnachtingslocaties en autoverhuurbedrijven voor elk bu... »
 
 
 
 
 

Valstrik
Valstrik
<p>In de zomerthriller <em>Valstrik</em> van Ellen De Vriend, bekend van o.a. <em>Vermist</em>, <em>Dwaalspoor</em> en <em>Geruisloos</em>, kan Maud niet wac... »
 
 
 
 
 

Pain au chocolat
Pain au chocolat
Nadine en Mark hebben genoeg van alle verplichtingen en het gehaast in Nederland en vertrekken met hun vier dochters naar de Franse Auvergne. Daar hebben ze ... »
 
 
 
 
 

De tien van Renesse
De tien van Renesse
EEN WAARGEBEURD, DRAMATISCH OORLOGSVERHAAL DAT VERTELD MOET WORDENSamen met zijn broer, een aantal Engelse piloten en verzetsmensen wil Leen Jonker ontsnapp... »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor
Dwaalspoor
<p>In de zomerthriller <em>Dwaalspoor</em> van Ellen De Vriend, bekend van o.a. <em>Vermist</em> en <em>Geruisloos</em>, gaat Fiona aan de slag als assistent... »
 
 
 
 
 

Vermist
Vermist
 »
 
 
 
 
 

Ivoorroute
Ivoorroute
Loes en Sandra maken met vier anderen een groepsreis door Oeganda. Midden in de nacht slaan ivoorstropers hun slag in een nationaal park. Wanneer Loes bij to... »
 
 
 
 
 

Curaçao
Curaçao
Het op ongeveer 7800 kilometer van Nederland en België liggende Curaçao is één van de mooiste eilanden van de Cariben. Het staat bekend om haar hagelwitt... »
 
 
 
 
 

Ons bin de leste
Ons bin de leste
In juni 2013 zijn nog precies 72 vrouwen op Walcheren die dagelijks in de streekdracht lopen. In een aantal dorpen gaat het écht om de allerlaatste vrouwen.... »
 
 
 
 
 

Ivoorroute
Ivoorroute
Ivoorroute is een boeiende reisthriller die met elke pagina spannender wordt en de lezer meeneemt in een intens en adembenemend verhaal. Loes en Sandra maken... »