Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Pakket Bracke
Pakket Bracke
 »
 
 
 
 
 

Een lege brug
Een lege brug
Op een zachte novembermiddag haast Siem zich naar zijn liefje Marijke. Op de spoorwegbrug zit een bloedmooi meisje, Paulien. Ze maakt een tekening en telt el... »
 
 
 
 
 

Hastag
Hastag
Marie is 17. Twee jaar geleden is er iets verschrikkelijks gebeurd waardoor haar zelfvertrouwen zoek is. Door zich uitdagend te kleden trekt knappe Marie de ... »
 
 
 
 
 

Als de olifanten vechten
Als de olifanten vechten
Isaac is vijftien als hij door rebellen van het LRA (Lord’s Resistance Army) wordt meegenomen. Hun eenheid, die vooral uit kinderen en jongeren bestaat, mo... »
 
 
 
 
 

De sjoekel
De sjoekel
 »
 
 
 
 
 

Overleven in de tros
Overleven in de tros
Het leven in de tros van de Grande Arm van Napoleon is bikkelhard. Honger en koude, onderlinge conflicten en de onmenselijke verschrikkingen van de oorlog he... »
 
 
 
 
 

De bruid
De bruid
Mounna is vijftien en stapelverliefd op Abbou. Maar die raakt in de ban van de oude Sjeik Barrada. Vol vuur en passie vertelt hij Abbou over het Paradijs dat... »
 
 
 
 
 

Watervrees
Watervrees
Sien is alleen en doodsbang voor water. Als kind probeerde haar moeder haar in bad te verdrinken en sindsdien is Sien panisch voor baden en zwembaden.Wanneer... »
 
 
 
 
 

Catwalk
Catwalk
Heb je ooit al gedacht aan een carrière als fotomodel? Met die woorden wordt Polly op een dag aangesproken. De vraag zet haar aan het denken. Waarom zou ze ... »
 
 
 
 
 

Zij en haar
Zij en haar
Meisje houdt van meisje Twee jaar geleden is het al. Margaux verongelukte terwijl ze samen naar school reden. Toch is Eve haar beste vriendin nog niet verget... »