Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Hendriks kruistocht
Hendriks kruistocht
Hendrik keek peinzend naar de honderden vaandels en banieren die boven de menigte wapperden. 'Help me, God', bad hij zachtjes.
Help me heer Arnulf te vinden ... »
 
 
 
 
 

God wil het
God wil het
lsquoGOD WIL HETrsquoAuteur Dirk Brackeisbn 9059320948Formaat 145 x 222 104 p gebondenCover Koen De MaesschalkPrijs 1250lsquoGod wil hetrsquoriep de predike... »
 
 
 
 
 

Straks doet het geen pijn meer
Straks doet het geen pijn meer
Na de scheiding van haar ouders brengt Friedl de weekends door bij haar vader. Het begint met cadeautjes en uitstapjes. Daarna zijn er de knuffels en strelin... »
 
 
 
 
 

Under construction
Under construction
Andreas is een meisje in een jongenslichaam. Geboren in de verkeerde verpakking vindt hij zelf. Stiekem draagt hij de kleren van zijn zus en gebruikt hij haa... »
 
 
 
 
 

Black
Black
Sinds ze met The Black Bronx optrekt, heeft Mavela een veel opwindender leven. Gedaan met school en braaf studeren. Bij de jeugdbende van X vindt ze een nieu... »
 
 
 
 
 

Florica
Florica
Jason studeert automechanica op school. Hij houdt van fitnessen en uitgaan. In een discotheek ontmoet hij een vreemd trio: de mooie Florica, haar beschermend... »
 
 
 
 
 

Het uur nul
Het uur nul
Ben leidt een vrij onbezorgd tienerleven. Hij lummelt na school wat rond met vrienden, rookt weleens een jointje en wordt verliefd. Tot hij op zijn zestiende... »
 
 
 
 
 

Bracke for girls
Bracke for girls
Fan van Dirk Bracke? Speciaal voor jou zijn drie van zijn topverhalen in één boek gebundeld. Meeslepende, intrigerende romans over en voor meisjes! Met een... »
 
 
 
 
 

De martelaar
De martelaar
Nadat Abbou en Mounna naar België gevlucht zijn, sluiten Emir Salim en zijn strijders zich aan bij IS. In Raqqa, bolwerk van het kalifaat, krijgt Yassine ee... »
 
 
 
 
 

Pakket Bracke
Pakket Bracke
 »