Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Stille lippen
Stille lippen
Stille Lippen »
 
 
 
 
 

Black
Black
De filmeditie van BLACK bundelt de boeken BACK en BLACK van Dirk Bracke, één van de meest succesvolle jeugdauteurs in Vlaanderen. In deze speciale uitgave ... »
 
 
 
 
 

Vuurmeisje
Vuurmeisje
Harde overlevingsstrijd tijdens de IJstijd Tijdens de IJstijd proberen Steen en Vuurmeisje te overleven. Maar de machtsstrijd, de kou en de honger maken het ... »
 
 
 
 
 

Het engelenhuis
Het engelenhuis
‘Is dit mijn cel?’ vroeg Bo benepen terwijl ze als versteend in het sombere kamertje bleef staan. De muren waren vuil en met allerlei tekstjes volgekrabb... »
 
 
 
 
 

Over the edge
Over the edge
Chris is gefrustreerd omdat hij niet meteen moeders mooiste is. Hij voelt zich alleen nadat zijn ouders gescheiden zijn. Hij zou wel willen vrijen met de kna... »
 
 
 
 
 

Rollercoaster
Rollercoaster
Kaylee voelt zich lelijk en dom. Zeker in vergelijking met haar oudere zus. Geen wonder dat die haar voortdurend uitlacht. En ook op school heeft Kaylee ampe... »
 
 
 
 
 

Hotel Aphrodite
Hotel Aphrodite
Jadzia is vijftien. Met haar zussen en moeder woont ze in een klein appartement in Polen. Om haar grijze, saaie leventje te vergeten, doet Jadzia niets lieve... »
 
 
 
 
 

3 x bracke
3 x bracke
Drie topverhalen van Dirk Bracke in één boek. Lekker lang leesplezier verzekerd!
Een vlieg op de muur
Samen met Marcos en zijn liefje Sandra proberen de br... »
 
 
 
 
 

Henna op je huid
Henna op je huid
Touria is net als alle andere meisjes van haar leeftijd. Ze wil samen met haar vriendinnen op vrijdag na school in een café wat drinken, leuke keren dragen,... »
 
 
 
 
 

Blinde woede
Blinde woede
 »