Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Als de olifanten vechten
Als de olifanten vechten
Als de olifanten vechtenIsaac is vijftien als hij door rebellen van het LRA Lordrsquos Resistance Army wordt meegenomen. Hun eenheid die vooral uit kinderen ... »
 
 
 
 
 

Papier
Papier
Liza woont in Albanië. Omdat haar vader heel kritisch is tegenover de politieke leiders in hun land moet hij onderduiken. Zijn vijanden hebben het nu op Liz... »
 
 
 
 
 

Has#tag
Has#tag
Marie is 17. Twee jaar geleden is er iets verschrikkelijks gebeurd waardoor Maries zelfvertrouwen zoek is. Zelfs haar beste vriendin Chloé weet niets van ha... »
 
 
 
 
 

Groene mist
Groene mist
 »
 
 
 
 
 

Black
Black
Sinds ze met The Black Bronx optrekt, heeft Mavela een veel opwindender leven. Gedaan met school en braaf studeren. Ze staat er niet echt bij stil dat haar n... »
 
 
 
 
 

De oversteek
De oversteek
1897. Duizenden landverhuizers trekken vanuit Europa naar Amerika op zoek naar een beter leven. Louis D'hondt, de zoon van een smid uit De Klinge, een dorp i... »
 
 
 
 
 

Dirk Bracke omnibus
Dirk Bracke omnibus
Fan van Dirk Bracke? Speciaal voor jou zijn drie van zijn topverhalen in één boek gebundeld. Meeslepende, intrigerende romans over en voor jongeren!<br/><b... »
 
 
 
 
 

Een vlieg op de muur
Een vlieg op de muur
Confronterend! Washington en Mico zijn broers. Samen met Marcos en zijn liefje Sandra proberen ze te overleven in de straten van het Braziliaanse Salvador da... »
 
 
 
 
 

Pakket Dirk Bracke
Pakket Dirk Bracke
 »
 
 
 
 
 

Het Engelen huis
Het Engelen huis
De veertienjarige Bo belandt in de gesloten instelling van Beernem. Een echte gevangenis, als je het haar vraagt. Ze lijkt er met haar dure merkkleding en ju... »