Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ijskoud - grote letter uitgave
Ijskoud - grote letter uitgave
Na de rigoureuze afrekening met een deel van haar verleden in Zielloos krijgt Jessy in IJskoud, het vierde deel van de Haider-serie, haar volgende opdracht v... »
 
 
 
 
 

Stormvloed
Stormvloed
Vonne Hollmanns wereld stort in als bij haar man Rudi een terminale vorm van kanker wordt geconstateerd. Ze wil hem verzorgen, de tijd die hun rest samen doo... »
 
 
 
 
 

Zwart water
Zwart water
Zwart water van Corine Hartman is een thriller over onvoorwaardelijke liefde, verborgen verdriet en drie gruwelijke moorden. Frederique van Ostende is een be... »
 
 
 
 
 

Zure Koekjes (set 10 exx)
Zure Koekjes (set 10 exx)
Speciaal voor de serie Literaire Juweeltjes schreef thrillerschrijfster Corine Hartman het verhaal 'Zure Koekjes'. Bij het dertigjarige jubileum van zijn int... »
 
 
 
 
 

Sluipend gif
Sluipend gif
Een treffende, realistische thriller, geïnspireerd op een waargebeurd familiedrama

Ach, overal is wel eens wat. Jacqueline houdt van haar echtgenoot, al in... »
 
 
 
 
 

Zwart water
Zwart water
Frederique van Ostende is een befaamd violiste. Overal waar ze optreedt mag ze staande ovaties in ontvangst nemen, en in binnen- en buitenland oogst ze loven... »
 
 
 
 
 

Lisa
Lisa
 »
 
 
 
 
 

Zielloos
Zielloos
<p>Rechercheur Jessica Haider opent de jacht op een seriemoordenaar met een even gruwelijk als bizar motief…

In <i>Zielloos</i>, het derde deel... »
 
 
 
 
 

Carpe diem
Carpe diem
Een moeder slaat op de vlucht als ze een gruwelijke ontdekking doet in de kelder van haar eigen huis. Maar of vluchten de beste oplossing is?

Van ... »
 
 
 
 
 

Open einde
Open einde
<p>In deel 3 van de Moordmysteries in de Achterhoek-serie van Corine Hartman, <em>Open einde,</em> moet inspecteur Nelleke de Winter alle zeilen bijzetten na... »