Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Tweede adem
Tweede adem
<p><em>Tweede adem</em> is het tweede deel van de serie Moordmysteries in de Achterhoek van Corine Hartman. Op een regenachtige namiddag treft dierenarts Zui... »
 
 
 
 
 

Doodskopvlinder
Doodskopvlinder
Een Nederlandse navo-diplomaat verdwijnt tijdens een undercoveroperatie. Met hem raakt ook een vlindergids met gecodeerde informatie over Russische aanvalspl... »
 
 
 
 
 

Hels verlangen
Hels verlangen
<p>Op een zonnige dag in maart wordt de ergste nachtmerrie voor een moeder gruwelijke waarheid. Emma Kortelings dochter Sophie belandt na een verkeersongeluk... »
 
 
 
 
 

Lisa
Lisa
 »
 
 
 
 
 

Solomon
Solomon
 »
 
 
 
 
 

Pure liefde
Pure liefde
Thomas is gelukkig in zijn nieuwe relatie. Maar wanneer er onverwacht een rechercheur op de stoep staat, ziet zijn toekomst er in één klap een stuk minder ... »
 
 
 
 
 

Zwart water
Zwart water
Zwart water van Corine Hartman is een thriller over onvoorwaardelijke liefde, verborgen verdriet en drie gruwelijke moorden. Frederique van Ostende is een be... »
 
 
 
 
 

3 voor 2 actiepakket
3 voor 2 actiepakket
 »
 
 
 
 
 

Open einde - Grote Letter Uitgave
Open einde - Grote Letter Uitgave
DE DERDE DE WINTER CASEInspecteur Nelleke de Winter moet alle zeilen bijzetten na de dood van Berend Bouwmeester, eigenaar van een restauratiebedrijf in Bred... »
 
 
 
 
 

Stormvloed
Stormvloed
Vonne Hollmanns wereld stort in als bij haar man Rudi een terminale vorm van kanker wordt geconstateerd. Ze wil hem verzorgen, de tijd die hun rest samen doo... »