Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Als de dood - grote letter uitgave
Als de dood - grote letter uitgave
Desiree runt samen met haar partner _ omas een befaamd sterrenrestaurant in Bergen. Wat de culinaire gasten niet weten is dat 'La Belle Vie' op de rand van d... »
 
 
 
 
 

Glashard
Glashard
<p>Jessica Haider heeft na de moord op haar zoon de zin van het leven hervonden door toe te treden tot Saligia: een geheim elitekorps dat ingrijpt waar justi... »
 
 
 
 
 

Solomon
Solomon
 »
 
 
 
 
 

De ondergang
De ondergang
Eigenlijk hadden alle verhalen in deze bundel de titel De ondergang kunnen dragen. Ze gaan stuk voor stuk over kwetsbare mensen voor wie op een of andere man... »
 
 
 
 
 

De laatste dag
De laatste dag
Op kerstavond voltrekt zich in een rustig gelegen dorp een afschuwelijk gezinsdrama. Maanden later kijken de inwoners terug op de gebeurtenis, die de gemoede... »
 
 
 
 
 

Schone kunsten
Schone kunsten
<p>In <em>Schone kunsten, </em>het eerste deel van de serie Moordmysteries in de Achterhoek van Corine Hartman, heeft inspecteur Nelleke de Winter een veelei... »
 
 
 
 
 

Lisa
Lisa
 »
 
 
 
 
 

Wees lief voor jezelf
Wees lief voor jezelf
Kabouterboekjes. Pluk de dag - Christine A. Adams, cadeauboekje Pluk de dag wil je... »
 
 
 
 
 

In vrije val
In vrije val
Faye van Laar krijgt de mogelijkheid een eigen leven te leiden, los van de psychiatrische inrichting Groot Loenen. Vol enthousiasme begint ze aan het opknapp... »