Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Stormvloed
Stormvloed
Vonne Hollmanns wereld stort in als bij haar man Rudi een terminale vorm van kanker wordt geconstateerd. Ze wil hem verzorgen, de tijd die hun rest samen doo... »
 
 
 
 
 

Bloedlijn - grote letter uitgave
Bloedlijn - grote letter uitgave
Rechercheur Jessica (Jessy) Haider beleeft na de dood van haar zoon perioden van intens verdriet en rouw, maar ook van machteloze woede. Nick werd vermoord d... »
 
 
 
 
 

Solomon
Solomon
 »
 
 
 
 
 

Pure liefde
Pure liefde
Thomas is gelukkig in zijn nieuwe relatie. Maar wanneer er onverwacht een rechercheur op de stoep staat, ziet zijn toekomst er in één klap een stuk minder ... »
 
 
 
 
 

Verstikkende liefde
Verstikkende liefde
Een moeder heeft het beste voor met haar zoon. Het allerallerbeste. Voeding is enorm belangrijk: ze geeft hem alleen rauw eten. Maar zoonlief heeft stiekem k... »
 
 
 
 
 

Zwarte weduwe
Zwarte weduwe
Een serie bloedige aanslagen treft het hart van Europa. Sir Charles Cavendish,hoofd van de NAVO-veiligheidsdienst, laat zijn Special Force-team een verdachte... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud
Na de rigoureuze afrekening met een deel van haar verleden in Zielloos krijgt Jessy in dit vierde deel van de Haider-serie haar volgende opdracht van Saligia... »
 
 
 
 
 

Ijskoud - grote letter uitgave
Ijskoud - grote letter uitgave
Na de rigoureuze afrekening met een deel van haar verleden in Zielloos krijgt Jessy in IJskoud, het vierde deel van de Haider-serie, haar volgende opdracht v... »
 
 
 
 
 

Solomon
Solomon
 »
 
 
 
 
 

Blauw licht
Blauw licht
Inspecteur Romy Franck is een dienaar van de wet. Zo heeft ze zich ook altijd gedragen: loyaal, rechtlijnig en eerlijk. Tot ze wordt geconfronteerd met de do... »