Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Tweede adem
Tweede adem
Op een regenachtige namiddag treft dierenarts Zuidema zijn vrouw thuis dood aan. Vermoord, daarover is het rechercheteam van de Politie Gelderland-Midden het... »
 
 
 
 
 

Bloedlijn
Bloedlijn
<b>Scan de auteursnaam met de Layar-app en maak kans op een GRATIS exemplaar van <i>Zielloos</i></b>Deel 1 van de serie psychologische thrillers rondom Jessi... »
 
 
 
 
 

Glashard - grote letter uitgave
Glashard - grote letter uitgave
Rechercheur Jessica Haider gaat op haar eigen onconventionele wijze de strijd aan met de handel in bloeddiamanten<br/><br/> <br/>Jessica Haider heeft na de m... »
 
 
 
 
 

Solomon
Solomon
 »
 
 
 
 
 

Groen licht
Groen licht
Corine Hartmans thriller Groen licht speelt in de Achterhoek, waar een jonge vrouw op uiterst meedogenloze wijze vermoord wordt. Rechercheur Suzan de Winter ... »
 
 
 
 
 

Glashard
Glashard
<b><i>VN's Detective & Thrillergids</i> 2013 schreef: 'met Bloedlijn heeft Corine Hartman haar genre gevonden!En het Juryrapport van de Gouden Strop 2013 sch... »
 
 
 
 
 

Solomon
Solomon
 »
 
 
 
 
 

Open einde - Grote Letter Uitgave
Open einde - Grote Letter Uitgave
DE DERDE DE WINTER CASEInspecteur Nelleke de Winter moet alle zeilen bijzetten na de dood van Berend Bouwmeester, eigenaar van een restauratiebedrijf in Bred... »
 
 
 
 
 

Stormvloed
Stormvloed
Vonne Hollmanns wereld stort in als bij haar man Rudi een terminale vorm van kanker wordt geconstateerd. Ze wil hem verzorgen, de tijd die hun rest samen doo... »