Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Tuinieren met gevoel
Tuinieren met gevoel
 »
 
 
 
 
 

Dit is liefde!
Dit is liefde!
Een bijzondere liefdesroman van topper Roos Verlinden die zich afspeelt op Texel. Samen met haar man Siebe woont Eline in een heerlijk huis op Texel.Deze zom... »
 
 
 
 
 

Hé hallo!
Hé hallo!

<p>Herkenbare fictie voor een brede doelgroep </p>
<p></p>
<p>Lotte van der Elster is vierenvijftig en sinds acht jaar gescheiden. Ze heeft twee volwassen d... »
 
 
 
 
 

Geluk is iets groots in het klein
Geluk is iets groots in het klein
Eline van Doorniks is in balans sinds ze op Texel woont met haar vriend voor het leven. Haar website voor rustzoekers in de natuur is populair en de spoken ... »
 
 
 
 
 

Toeval bestaat!
Toeval bestaat!
Een prachtig wegdroom luisterboek.Ellen is gescheiden, heeft een ernstig auto-ongeluk gehad en is haar baan kwijtgeraakt. Dan wordt de oplevering vertraagd v... »
 
 
 
 
 

Happy
Happy
Laura is na haar scheiding weer gelukkig. Haar werk als schoonheidsspecialiste bij mensen aan huis, wil ze graag uitbreiden. Ze heeft geïnvesteerd in een ri... »
 
 
 
 
 

Verlinden way
Verlinden way
 »
 
 
 
 
 

Het ware geluk
Het ware geluk
Een heerlijke vrouwenroman van topper Roos Verlinden!<br/><br/>Fleur van Oostzijden (45) zou véél meer willen dan huizen op de foto zetten voor het makelaa... »
 
 
 
 
 

Charlotte's Geluk
Charlotte's Geluk
Een bijzondere vrouwenroman van topper Roos Verlinden! Charlotte (60) wil wel weer een man. Maar hoe moet dat? Ze heeft alleen ervaring met haar ex, vanaf hu... »