Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Charlotte's Geluk
Charlotte's Geluk
Een bijzondere vrouwenroman van topper Roos Verlinden! Charlotte (60) wil wel weer een man. Maar hoe moet dat? Ze heeft alleen ervaring met haar ex, vanaf hu... »
 
 
 
 
 

Het nieuwe tuinieren
Het nieuwe tuinieren
werken met de bodem als levend wezen »
 
 
 
 
 

Die tweede man
Die tweede man
Merel is bijna 50, journaliste en weduwe. Haar drie kinderen redden zich. Als de mist van haar verdriet en verlies is opgetrokken, lokt een nieuwe wereld. Za... »
 
 
 
 
 

Te druk voor de liefde
Te druk voor de liefde
Twee jaar na haar scheiding besluit charmante, onhandige Tilly om geen energie meer aan daten en mannen te verspillen.
Ze is veel te druk voor de liefde en w... »
 
 
 
 
 

Dit is liefde!
Dit is liefde!
Een bijzondere liefdesroman van topper Roos Verlinden die zich afspeelt op Texel. Samen met haar man Siebe woont Eline in een heerlijk huis op Texel.Deze zom... »
 
 
 
 
 

Toeval bestaat!
Toeval bestaat!
Het is een roerige tijd geweest voor Ellen van Rooswijk (53). Twee jaar geleden was ze betrokken bij een ernstig verkeersongeval, waardoor ze nu moeilijk loo... »
 
 
 
 
 

68 roosjes
68 roosjes
Treffende thema’s in deze selectie columns. Ze gaan over domme dingen, onhandigheid, wijsheid en over kansen in de liefde. Leef mee met een bescheiden vrou... »
 
 
 
 
 

Ogenblauw
Ogenblauw
Tessel leidt het secretariaat van een internistenmaatschap. Ze is zich bewust van het keurslijf dat de deftige familie van haar overleden man haar oplegt. Ze... »