Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vier vrouwen
Vier vrouwen
Alle vier zijn ze succesvol directeur van een grote onderneming, Inez, Julia, Simone en Marjolein. Eens in het kwartaal praten ze elkaar bij. Dan besluiten z... »
 
 
 
 
 

Op rozen op Vlieland
Op rozen op Vlieland
Leonie Bolhof 52 jaar, uit vrije wil single en bewust kinderloos heeft met twee compagnons een kleine winkelketen in modeaccessoires opgebouwd. Plotseling kr... »
 
 
 
 
 

Toeval bestaat!
Toeval bestaat!
Een prachtig wegdroom luisterboek.Ellen is gescheiden, heeft een ernstig auto-ongeluk gehad en is haar baan kwijtgeraakt. Dan wordt de oplevering vertraagd v... »
 
 
 
 
 

Hé hallo!
Hé hallo!
Lotte van der Elster (54) is sinds acht jaar gescheiden en heeft twee volwassen dochters, waarvan er een tijdelijk weer bij haar woont. Na haar scheiding is ... »
 
 
 
 
 

Een vrouw met geld
Een vrouw met geld
De vijfentwintigste zonnige liefdesroman voor rijpere vrouwen van topper Roos Verlinden, die zich deels afspeelt op de Waddeneilanden.Sophie is 56 en geschei... »
 
 
 
 
 

Een vrouw met geld
Een vrouw met geld
De vijfentwintigste zonnige liefdesroman voor rijpere vrouwen van topper Roos Verlinden! Sophie is 56 en gescheiden. Haar twee zoons wonen op kamers. Sophie ... »
 
 
 
 
 

Vrouwen Voordewind
Vrouwen Voordewind
 »
 
 
 
 
 

Een goed huwelijk
Een goed huwelijk
Al eeuwenlang dromen vrouwen van alle leeftijden diep in hun hart van liefde en romantiek. Ook in onze moderne tijd vinden vrouwen en meisjes het fijn om - n... »
 
 
 
 
 

Hé hallo
Hé hallo
Lotte van der Elster (54) is sinds acht jaar gescheiden en heeft twee volwassen dochters, waarvan er een tijdelijk weer bij haar woont.

Na haar scheiding i... »