Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Liefde op Texel
Liefde op Texel
Als fysiotherapeute Lisa van Meerssen in haar autootje van Amsterdam naar haar tweede huis op Texel rijdt, weet ze dat ze zich ook zonder haar man prima zal ... »
 
 
 
 
 

Gênant
Gênant
Els de Vries woont de crematieplechtigheid bij van haar overbuurvrouw Delphine; een fascinerende vrouw over wie behoorlijk werd geroddeld. In de aula ziet ze... »
 
 
 
 
 

Zomervrouw
Zomervrouw
 »
 
 
 
 
 

Gemengde rozen
Gemengde rozen
Een kleurrijk boeket van puntige columns en romantische verhalen van topschrijfster Roos Verlinden. Lach óók eens om jezelf. Proef aan romantiek en vrijhei... »
 
 
 
 
 

Op de liefde!
Op de liefde!
De grote liefde van Carry van der Waterlingen (53) is overleden. Ze trouwde met hem toen ze 22 was en zwanger bleek van een tweeling; hij was 40 en een bon v... »
 
 
 
 
 

Een tweede kans
Een tweede kans
Mette is succesvol met haar bedrijf Hand&Span, dat inspringt in de drukke huishoudens van tweeverdieners. Haar man is net zo succesvol, maar in het buitenlan... »
 
 
 
 
 

68 Roosjes
68 Roosjes
Treffende thema's in deze selectie columns. Ze gaan over domme dingen, onhandigheid, wijsheid en over kansen in de liefde. Leef mee met een bescheiden vrouw ... »
 
 
 
 
 

Nu of nooit
Nu of nooit
Babs kan pas over een halfjaar in haar nieuwe baan beginnen. Ondertussen zit ze met spanningen in haar huwelijk? Haar man maakte een slippertje, terwijl ze z... »