Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Echt sexy
Echt sexy
Ik ben Fiebie Koolveld ik ben dertien ik ben voor niemand bang. Ik heb mijn nieuwe H&M-topje aan. Ik heb twee mobieltjes, een laptop, een TomTom en een Xbox.... »
 
 
 
 
 

Een sterke man
Een sterke man
Wanneer de Nederlandse beeldhouwster Barbara Vrijman wordt uitgenodigd om zes weken naar de befaamde Ierse kunstenaarswerkplaats Kerrimagannagh te komen, is ... »
 
 
 
 
 

Zonder genade
Zonder genade
Jem is vijftien en voor het eerst verliefd. Zijn hele toekomst ligt nog voor hem als hij op een avond in een discotheek wordt doodgeschoten. Zijn ouders bel... »
 
 
 
 
 

Reddende engel
Reddende engel
<p>Een jonge vrouw komt door een noodlottig ongeval op een boerderij om het leven. Twee jaar later arriveert de verteller van dit verhaal op de plek des onhe... »
 
 
 
 
 

Heden ik
Heden ik
 »
 
 
 
 
 

De blokkade
De blokkade
Onthullende zoektocht naar de oorzaken van een writer s block`De feiten zijn simpel. Ik, die altijd zo graag schreef, ben iemand geworden die misselijk wordt... »
 
 
 
 
 

Verborgen gebreken
Verborgen gebreken
Met wat de tienjarige Christine op haar geweten heeft, zit er niets anders meer op dan van huis weg te lopen. In paniek verstopt ze zich met haar kleine broe... »
 
 
 
 
 

Weerwater
Weerwater
dwarsligger 430‘Weerwater’ van Renate Dorrestein is een verhaal over uitzichtloosheid en hoop, over egoïsme en zelfopoffering, maar vooral over de liefd... »
 
 
 
 
 

De blokkade
De blokkade
In De blokkade onderzoekt Renate Dorrestein op nietsontziende wijze oorzaken en gevolgen van een writer's block. Na haar lovend ontvangen roman De stiefmoede... »