Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zonder genade
Zonder genade
Franka en Phinus vormen al veertien jaar een hecht paar, wanneer ze hun enige kind, hun zoon Jem, verliezen. Vanaf dat ogenblik belanden ze in een nachtmerri... »
 
 
 
 
 

Is er hoop
Is er hoop
Igor heeft een overzichtelijk leven. Overdag monteert hij stacaravans op de sociale werkplaats. s Middags komt hij thuis bij zijn oma Nettie, en eet hij taar... »
 
 
 
 
 

Reddende engel
Reddende engel
 »
 
 
 
 
 

Weerwater
Weerwater
De wereld vergaat. Alleen Almere blijft bestaan. Van de bevolking zijn nog maar een enkele duizenden inwoners over. Op een paar honderd ontsnapte gevangenen ... »
 
 
 
 
 

De zondagmiddagauto (set 10ex )
De zondagmiddagauto (set 10ex )
Na zes succesvolle jaren gaan in 2012de felbegeerde maandelijkseLiteraire Juweeltjes dan eindelijkboekhandelsbreed! Boekwinkelstekenen in voor 1 jaar. Ze kri... »
 
 
 
 
 

De stiefdochter
De stiefdochter
De stiefdochter gaat over een loyaliteitscon?ict in een samengesteld gezin, waarbij jarenlang verzwegen frustraties genadeloos aan het licht komen. Al twaalf... »
 
 
 
 
 

Sterke man
Sterke man
Wanneer de Nederlandse beeldhouwster Barbara Vrijman wordt uitgenodigd om zes weken naar de befaamde Ierse kunstenaarswerkplaats Kerrimagannagh te komen, is ... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de schrijver
Het geheim van de schrijver
Waarom boeit en ontroert het ene verhaal en stelt het andere juist teleur? In Het geheim van de schrijver laat Renate Dorrestein helder zien hoe literatuur w... »
 
 
 
 
 

Echt sexy
Echt sexy
 »
 
 
 
 
 

Een nacht om te vliegeren
Een nacht om te vliegeren
Waar ze maar kijkt ziet Asa wellust. Ze zijn net beesten, allemaal. Tijdens het overdadige midzomernachtsfeest dat jaarlijks in het grote huis wordt gevierd,... »