Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zonder genade
Zonder genade
Franka en Phinus vormen al veertien jaar een hecht paar wanneer ze hun enige kind hun zoon Jem verliezen. Vanaf dat ogenblik belanden ze in een nachtmerrie w... »
 
 
 
 
 

Een hart van steen
Een hart van steen
Twaalfjarige Ellen van Bemmel is de enige van de vier kinderen uit het saamhorige gezin van Bemmel die de komst van haar nieuwe zusje met grote ongerustheid ... »
 
 
 
 
 

Verborgen gebreken
Verborgen gebreken
Met wat Christine Jansen op haar geweten heeft zit er niets anders op dan van huis weg te lopen. In paniek verstopt zij zich met haar kleine broertje in de a... »
 
 
 
 
 

Mijn zoon heeft een seksleven en ik lees Roodkapje voor
Mijn zoon heeft een seksleven en ik lees Roodkapje voor
MIJN ZOON HEEFT EEN SEKSLEVEN EN IK LEES MIJN MOEDER ROODKAPJE VOOR ... »
 
 
 
 
 

De stiefmoeder
De stiefmoeder
Al twaalf jaar vormt de succesvolle kunstenares Claire Paagman met haar man Axel en zijn dochter Josefien een hecht gezin, niet van echt te onderscheiden. Ma... »
 
 
 
 
 

Is er hoop
Is er hoop
Igor heeft een overzichtelijk leven. Overdag monteert hij stacaravans op de sociale werkplaats.’s Middags komt hij thuis bij zijn oma Nettie, en eet hij ta... »
 
 
 
 
 

De Amsterdamse Grachtentuinen
De Amsterdamse Grachtentuinen
Verborgen achter de statige Amsterdamse grachtengevels heersen het groen en de stilte. Een openbaring die in boekvorm gestalte krijgt. Geschiedenis en schoon... »
 
 
 
 
 

Het hemelse gerecht
Het hemelse gerecht
Het Hemelse Gerecht van Renate Dorrestein draait om twee vrouwen en één man. De zusters Ange en Irthe doen wat vrouwen sinds de dageraad der schepping doen... »
 
 
 
 
 

Zeven soorten honger
Zeven soorten honger
Zeven soorten honger speelt zich af in een exclusief kuuroord aan de Nederlandse kust, waar maatschappelijk geslaagde mannen hun overtollige kilo's proberen ... »
 
 
 
 
 

Ontaarde moeders
Ontaarde moeders
Zevenendertig jaar geleden is Meijken voor het laatst buiten geweest, als bruid. Daarna is het er niet meer van gekomen, tot ze bezoek krijgt van haar zwager... »