Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Verborgen gebreken
Verborgen gebreken
Met wat de tienjarige Christine op haar geweten heeft, zit er niets anders meer op dan van huis weg te lopen. In paniek verstopt ze zich met haar kleine broe... »
 
 
 
 
 

De moeder de vrouw
De moeder de vrouw
Moederschap in al zijn verschijningsvormen speelt een nadrukkelijke rol in het werk van Renate Dorrestein. <em>De moeder de vrouw</em> bevat twee van haar su... »
 
 
 
 
 

De blokkade
De blokkade
In De blokkade onderzoekt Renate Dorrestein op nietsontziende wijze oorzaken en gevolgen van een writer's block. Na haar lovend ontvangen roman De stiefmoede... »
 
 
 
 
 

Echt sexy
Echt sexy
Wanneer haar beste vriendinnetje op een dag spoorloos verdwijnt, begint de dertienjarige Fiebie Koolveld aan een lange zwerftocht door de stad, in de hoop ha... »
 
 
 
 
 

Sterke man
Sterke man
Wanneer de Nederlandse beeldhouwster Barbara Vrijman wordt uitgenodigd om zes weken naar de befaamde Ierse kunstenaarswerkplaats Kerrimagannagh te komen, is ... »
 
 
 
 
 

Is er hoop
Is er hoop
Al heeft Igor niet het verstand van een Nobelprijswinnaar, zelf vindt hij dat hij het beter heeft getroffen dan de meeste mensen. Overdag monteert hij stacar... »
 
 
 
 
 

De stiefmoeder
De stiefmoeder
‘Een relatiegeschenkje,’ had Claire altijd uitgestreken gezegd als iemand vragend van de frêle dreumes naar haar keek. ‘Ik heb haar van mijn man cadeau g... »
 
 
 
 
 

De leesclub
De leesclub
Zeven montere vriendinnen – Jo, Tillie, Willemien, Annabel, Martha, Leonie en Barbara – vormen een hechte leesclub, hoewel Barbara er sinds haar faux pas... »
 
 
 
 
 

Dagelijks werk
Dagelijks werk
 »
 
 
 
 
 

Het hemelse gerecht
Het hemelse gerecht
Twee zusters, één man. Verder doen Ange en Irthe wat vrouwen sinds de dageraad der schepping doen: zij zorgen ervoor dat de mens kan eten. In hun restauran... »