Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Weerwater
Weerwater
De wereld vergaat. Op één stad na: Almere. Als de stofwolken zijn op-getrokken, blijken er nog maar een paar duizend inwoners over. Het zijn voornamelijk v... »
 
 
 
 
 

De leesclub
De leesclub
 »
 
 
 
 
 

Echt sexy
Echt sexy
Wanneer haar beste vriendinnetje op een dag spoorloos verdwijnt, begint de dertienjarige Fiebie Koolveld aan een lange zwerftocht door de stad, in de hoop ha... »
 
 
 
 
 

Zolang er leven is is er hoop
Zolang er leven is is er hoop
Iedere zomer gaan drie vriendinnen, samen met hun mannen en kinderen, een week met elkaar op vakantie. Na een chaotisch verlopen picknick denkt ieder van hen... »
 
 
 
 
 

De stiefmoeder
De stiefmoeder
‘Een relatiegeschenkje,’ had Claire altijd uitgestreken gezegd als iemand vragend van de frêle dreumes naar haar keek. ‘Ik heb haar van mijn man cadeau g... »
 
 
 
 
 

Ontaarde moeders
Ontaarde moeders
Zevenendertig jaar geleden is Meijken voor het laatst buiten geweest, als bruid. Daarna is het er niet meer van gekomen, tot ze bezoek krijgt van haar zwager... »
 
 
 
 
 

Het hemelse gerecht
Het hemelse gerecht
Twee zusters, één man. Verder doen Ange en Irthe wat vrouwen sinds de dageraad der schepping doen: zij zorgen ervoor dat de mens kan eten. In hun restauran... »
 
 
 
 
 

Zolang er leven is
Zolang er leven is
Iedere zomer houden drie vriendinnen, samen met hun mannen en kinderen, een week vakantie met elkaar. Na een wat chaotisch verlopen picknick heeft ieder van ... »
 
 
 
 
 

Een sterke man
Een sterke man
Beeldhouwer Barbara Vrijman wordt tot haar verrassing uitgenodigd om zes weken naar de befaamde kunstenaarswerkplaats Kerrimagannagh in Ierland te komen. In ... »