Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Noorderzon
Noorderzon
Topaas wordt getergd door schuldgevoel wanneer een automobilist het leven laat omdat zij dronken op de fiets zat. Overal waar zij zich vertoont gebeuren er o... »
 
 
 
 
 

Onder de motorkap van het schrijverschap
Onder de motorkap van het schrijverschap
In <em>Onder de motorkap van het schrijverschap</em> zijn de veelgeprezen boeken gebundeld die Renate Dorrestein wijdde aan het lezen, het schrijven en haar ... »
 
 
 
 
 

Zeven soorten honger
Zeven soorten honger
<p><i>Zeven soorten honger</i> speelt zich af in een exclusief kuuroord aan de Nederlandse kust, waar maatschappelijk geslaagde mannen hun overtollige kilo's... »
 
 
 
 
 

Reddende engel
Reddende engel
<p>Een jonge vrouw komt door een noodlottig ongeval op een boerderij om het leven. Twee jaar later arriveert de verteller van dit verhaal op de plek des onhe... »
 
 
 
 
 

Een nacht om te vliegeren
Een nacht om te vliegeren
Waar ze maar kijkt ziet Asa wellust. Ze zijn net beesten, allemaal. Tijdens het overdadige midzomernachtsfeest dat jaarlijks in het grote huis wordt gevierd,... »
 
 
 
 
 

Noorderzon
Noorderzon
Topaas wordt getergd door schuldgevoel wanneer een automobilist het leven laat omdat zij dronken op de fiets zat. Ze krijgt het angstaanjagende vermoeden dat... »
 
 
 
 
 

Vreemde streken
Vreemde streken
Fresia en Akelei zouden samen tot in de eeuwigheid gelukkig zijn, zo... »
 
 
 
 
 

Weerwater
Weerwater
De wereld vergaat. Op één stad na: Almere. Als de stofwolken zijn op-getrokken, blijken er nog maar een paar duizend inwoners over. Het zijn voornamelijk v... »