Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De leesclub
De leesclub
Zeven montere vriendinnen - Tillie, Jo, Willemien, Annabel, Martha, Leonie en Barbara - vormen een hechte leesclub, hoewel Barbara er sinds haar faux-pas een... »
 
 
 
 
 

Een hart van steen
Een hart van steen
De twaalfjarige Ellen van Bemmel is de enige van de vier kinderen uit het saamhorige gezin Van Bemmel die de komst van haar nieuwe zusje met grote ongerusthe... »
 
 
 
 
 

Noorderzon
Noorderzon
Topaas wordt getergd door schuldgevoel wanneer een automobilist het leven laat omdat zij dronken op de fiets zat. Overal waar zij zich vertoont gebeuren er o... »
 
 
 
 
 

Reddende engel
Reddende engel
Ik had in Alicia's bed geslapen, ik had in haar gebarsten spiegel gekeken. Er bestond vast wel een naargeestig sprookje waarin het niet goed met je afliep al... »
 
 
 
 
 

Pas goed op jezelf
Pas goed op jezelf
 »
 
 
 
 
 

Het duister dat ons scheidt
Het duister dat ons scheidt
Een meisje, Loes, groeit op in een vredig dorp, waar ze samen met haar moeder de oude, krakende pastorie bewoont. Ook de Luco’s wonen daar, twee vriendelij... »
 
 
 
 
 

Heiligenlevens en bananenpitten
Heiligenlevens en bananenpitten
Heiligenlevens en bananenpitten is het verhaal van de eerste schuchtere schreden van kleine Renate op het lezerspad. De tuttige jaren '50 methode An en Moe i... »
 
 
 
 
 

Maja van Hall
Maja van Hall
 »
 
 
 
 
 

Het hemelse gerecht
Het hemelse gerecht
Het verbaast Ange vaak dat zij en haar zus zo'n verschillende relatie hebben met eenzelfde man: zij zo bedaard en Irthe zo stormachtig. Twee zusters, één m... »