Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Van In episode I
Van In episode I
In oktober 2017 verscheen De butlerknop, het veertigste boek in de reeks rond commissaris Van In. 'Het laatste', liet Pieter Aspe toen in diverse media verst... »
 
 
 
 
 

Die Kinder des Chronos
Die Kinder des Chronos
Die Kinder des Chronos »
 
 
 
 
 

Blankenberge Blues
Blankenberge Blues
Aan de winterse kust smeedt een bont allegaartje van mensen een niet-alledaags complot nadat een van hen een aangespoelde potvis vond. In het dode dier zien ... »
 
 
 
 
 

Tango
Tango
'Als je me niet helpt, dan ben ik volgende week dood.', zo luidt een videoboodschap die binnenkomt op het politiebureau in Brugge. De maker van het filmpje d... »
 
 
 
 
 

Tango
Tango
Een vrouw meldt zich op het politiebureau. Haar vriend is spoorloos verdwenen. Op het eerste gezicht lijkt het om een gewone huiselijke twist te gaan, waarna... »
 
 
 
 
 

Zonder spijt
Zonder spijt
 »
 
 
 
 
 

Zonder voorschrift
Zonder voorschrift
EEN VREEMDE, BIJNA KARIKATURALE HOMEJACKING is de aanzet tot een reeks moorden, geregisseerd door een zekere John Bold. Hij is een notoire liefhebber van vro... »
 
 
 
 
 

De butlerknop
De butlerknop
Een vrouw breekt samen met de beste vriend van haar zoon in bij een ex-minnaar. Een tijd later wordt ze dood aangetroffen naast haar auto nadat ze op een avo... »
 
 
 
 
 

Postscriptum
Postscriptum
Successchrijver Pieter Aspe duikt in het koloniale verleden van BelgiĆ«.In Frankrijk wordt een pelgrim die te voet onderweg is naar Santiago de Compostela ve... »