Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Van In Episode 3
Van In Episode 3
Een politicus, een kapitalist, een maffiabaas en een jurist worden gegijzeld door een rechtse organisatie, opgericht en gesteund door Steve Bannon, voormalig... »
 
 
 
 
 

Min een
Min een
Een kasteelmoord op een steenrijke bankier staat centraal in het nieuwste avontuur van Pieter Van In, Guido Versavel en Hannelore Martens. Het boek begint al... »
 
 
 
 
 

Import
Import
Het lijk van een man spoelt aan op het strand van Zeebrugge. Een gokker belt de politie. Kort daarop worden hij en zijn buren op brute wijze vermoord door tw... »
 
 
 
 
 

Le Masques
Le Masques
 »
 
 
 
 
 

Volbloed
Volbloed
Volbloed omvat vier nooit eerder gebundelde misdaadverhalen van Pieter Aspe. In Grof wild verrast een vrouw haar echtgenoot met een korte vakantie in een a... »
 
 
 
 
 

(Pijn)3
(Pijn)3
`Mijn naam is Jan Van In. Ik ga dood als u me niet binnen een week weet op te sporen. Help me alstublieft. Ik ben ongelooflijk bang. Zo luidt een videoboodsc... »
 
 
 
 
 

De butlerknop
De butlerknop
Een vrouw breekt samen met de beste vriend van haar zoon in bij een ex-minnaar. Een tijd later wordt ze dood aangetroffen naast haar auto nadat ze op een avo... »
 
 
 
 
 

Aspe pakket 2 ex.
Aspe pakket 2 ex.
 »
 
 
 
 
 

Eiland
Eiland
Commissaris Pieter Van In, zijn assistent Guido Versavel en onderzoeksrechter Hannelore Martens zijn het vaste trio in de spannende boeken van Pieter Aspe. I... »
 
 
 
 
 

De doos
De doos
Barend Vossen, zonderling en zoon van een vermeende collaborateur uit de Tweede Wereldoorlog, wordt dood aangetroffen in zijn huis. Moord ofeen ongeluk? Even... »