Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zoen offer
Zoen offer
 »
 
 
 
 
 

Bloedband
Bloedband
De wereld stond even stil. Toen de deur dichtviel en iemand de grendels erop schoof, leek het alsof iedereen in slow motion bewoog. Senada draaide zich om. H... »
 
 
 
 
 

Het Janussyndroom
Het Janussyndroom
Freya Fiers, de dochter van een zakenman die een groot belang heeft in de productie van hernieuwbare energie, wordt brutaal verkracht door vier gemaskerde ke... »
 
 
 
 
 

Exit
Exit
Een bejaarde man overlijdt in een verzorgingstehuis. Zijn kleinzoon is ervan overtuigd dat hij vermoord werd door de hoofdverpleger. Van In vindt echter geen... »
 
 
 
 
 

Grof wild set 15 ex.
Grof wild set 15 ex.
 »
 
 
 
 
 

Solo
Solo
Brugge wordt opgeschrikt door een wel heel lugubere moord: een argeloze voorbijganger vindt het onthoofde lichaam van een man van middelbare leeftijd. Uit de... »
 
 
 
 
 

Import
Import
Het lijk van een man spoelt aan op het strand van Zeebrugge. Een gokker belt de politie. Kort daarop worden hij en zijn buren op brute wijze vermoord door tw... »
 
 
 
 
 

Blaues Blut
Blaues Blut
Blaues Blut »
 
 
 
 
 

Van In episode 2
Van In episode 2
Na zijn overbekende Van In-reeks startte Pieter Aspe in 2018 met een nieuwe reeks. Commissaris Van In is nog steeds de protagonist, maar zijn situatie is geh... »
 
 
 
 
 

De vijfde macht
De vijfde macht
Tijdens een huwelijksfeest op een kasteel wordt de bruidegom vermoord. Hij is de zoon van de manager van een groot visbedrijf. Van In, een van de genodigden ... »