Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Die vierte Gestalt
Die vierte Gestalt
Die vierte Gestalt »
 
 
 
 
 

De butlerknop
De butlerknop
Een vrouw breekt samen met de beste vriend van haar zoon in bij een ex-minnaar. Een tijd later wordt ze dood aangetroffen naast haar auto nadat ze op een avo... »
 
 
 
 
 

Het Janussyndroom
Het Janussyndroom
Freya Fiers, de dochter van een zakenman die een groot belang heeft in de productie van hernieuwbare energie, wordt brutaal verkracht door vier gemaskerde ke... »
 
 
 
 
 

Blankenberge Blues
Blankenberge Blues
Aan de winterse kust smeedt een bont allegaartje van mensen een niet-alledaags complot nadat een van hen een aangespoelde potvis vond. In het dode dier zien ... »
 
 
 
 
 

Zonder voorschrift
Zonder voorschrift
Een vreemde, bijna karikaturale homejacking is de aanzet tot een reeks moorden, geregisseerd door een zekere John Bold. De mysterieuze Bold is een notoire l... »
 
 
 
 
 

Misleid display
Misleid display
Misleid display 6 ex »
 
 
 
 
 

Het oor van Malchus
Het oor van Malchus
Wat als een radicale katholieke beweging zoudreigen met terreuraanslagen om de traditionelechristelijke waarden in ere te herstellen? BertheCourrière, een k... »
 
 
 
 
 

Het laatste bevel
Het laatste bevel
Tijdens een cruise op de Middellandse Zee worden Pieter Van In, Hannelore Martens en Guido Versavel geconfronteerd met de zorgwekkende verdwijning van Bart V... »