Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De held van alle helden
De held van alle helden
Ridder Kai is de held van alle helden. Maar stel nou dat hij bang is van iets heel kleins, zoals spinnen. Is hij dan nog steeds een held? En kun je ook een h... »
 
 
 
 
 

De Rode Stam
De Rode Stam
 »
 
 
 
 
 

Het niet-zo-lieve-heersbeestje
Het niet-zo-lieve-heersbeestje
<p>Lieveheersbeestjes lijken zoet en braaf,</p><p>maar Mo weet wel beter…</p><p>Ze zijn geboren om te heersen!</p><p>Daarom smeedt ze een plan</p><p>waarin... »
 
 
 
 
 

Uit je duim
Uit je duim
 »
 
 
 
 
 

Kwijt
Kwijt
In een land waar de zandkorrels bibberen van de hitte, woont het olifantje Dex. Elke ochtend haalt zijn moeder een heerlijk ontbijtje voor hem. Als ze op een... »
 
 
 
 
 

Joep!
Joep!
Joep het schaap stottert, vooral als hij zich druk maakt, en dat is best lastig als je iets heel belangrijks wilt vertellen. En wat helemaal vervelend is, is... »
 
 
 
 
 

Muk moet iets kwijt
Muk moet iets kwijt
De kleine dalmatiërpup Muk voelt zich niet zo lekker. Zijn vriend Vlieg en de andere dieren proberen erachter te komen wat hem scheelt. Misschien moet hij g... »
 
 
 
 
 

Muk Kamishibai
Muk Kamishibai
Muk is een dalmatiër-pup: je weet wel, zo’n gestippelde. Het liefst zou hij nog véél meer stippen hebben! Misschien kan mevrouw de koe hem wel vertellen... »
 
 
 
 
 

Gerda de Goudvink
Gerda de Goudvink
Er is paniek in het vogelverblijf. Er is nog eten voor hooguit drie dagen. De vliegende vogels overleggen in het Wijs Overleg op het bovenste stokje. De loop... »