Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Johannes de Parkiet
Johannes de Parkiet
Gijs heeft een prachtig vogelverblijf gebouwd, van gaas en hout. De volière heeft ruimte genoeg voor wel honderd vogels. Minstens. Maar zoveel heeft hij er ... »
 
 
 
 
 

Gerda de Goudvink
Gerda de Goudvink
Er is paniek in het vogelverblijf. Er is nog eten voor hooguit drie dagen. De vliegende vogels overleggen in het Wijs Overleg op het bovenste stokje. De Loop... »
 
 
 
 
 

Jij en ik
Jij en ik
Verliefd is het leukste om te zijn. Tenminste, als de ander ook verliefd is op jou. Maar het kan ook leuk zijn om stilletjes naar een ander te verlangen. Net... »
 
 
 
 
 

Joep!
Joep!
'Ik bè-bè-bè-ben...' Joep stottert, vooral als hij zich druk maakt, en dat is best lastig als je iets heel belangrijks wilt vertellen. En weet je wat hele... »
 
 
 
 
 

In de kelder staat een huis
In de kelder staat een huis
Wat doe je als je even niemand hebt, niemand om mee te spelen?In de kelder van het huis fantaseert Kaat de muisover iets wat er niet is, maar zou kunnen zijn... »
 
 
 
 
 

Joep!
Joep!
Joep het schaap stottert, vooral als hij zich druk maakt, en dat is best lastig als je iets heel belangrijks wilt vertellen. En wat helemaal vervelend is, is... »
 
 
 
 
 

Uit je duim!
Uit je duim!
In dit bijzondere grote Gouden Boek staan negen verhalen die zijn bedacht door kinderen voor wie ‘later’ misschien niet zo heel lang meer duurt of al is ... »
 
 
 
 
 

De held van alle helden
De held van alle helden
Ridder Kai is de held van alle helden. Maar stel nou dat hij bang is van iets heel kleins, zoals spinnen. Is hij dan nog steeds een held? En kun je ook een h... »
 
 
 
 
 

Gerda de Goudvink
Gerda de Goudvink
Er is paniek in het vogelverblijf. Er is nog eten voor hooguit drie dagen. De vliegende vogels overleggen in het Wijs Overleg op het bovenste stokje. De loop... »