Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Onkruid
Onkruid
Voor Milan gaat het mis als hij in groep zes een spreekbeurt houdt over zijn hobby als duivenmelker – dat is iemand die aan duivensport doet – en zijn du... »
 
 
 
 
 

Het beste van het beste
Het beste van het beste
Een boek vol verhalen, rijmen en aanstekelijke liedjes voor iedereen die niet vies is van een strontvlieg, voor iedereen met en zonder rimpels, voor iedereen... »
 
 
 
 
 

De overkant
De overkant
Het egeltje Jelte denkt nog vaak aan zijn vader, die is 'verdwenen in het verkeer'. In de hoop hem terug te vinden steekt hij 's nachts stiekem de gevaarlijk... »
 
 
 
 
 

De held van alle helden
De held van alle helden
Ridder Kai is de held van alle helden. Maar stel nou dat hij bang is van iets heel kleins, zoals spinnen. Is hij dan nog steeds een held? En kun je ook een h... »
 
 
 
 
 

Het niet-zo-lieve-heersbeestje
Het niet-zo-lieve-heersbeestje
<p>Lieveheersbeestjes lijken zoet en braaf,</p><p>maar Mo weet wel beter…</p><p>Ze zijn geboren om te heersen!</p><p>Daarom smeedt ze een plan</p><p>waarin... »
 
 
 
 
 

Muk moet iets kwijt
Muk moet iets kwijt
De kleine dalmatiërpup Muk voelt zich niet zo lekker. Zijn vriend Vlieg en de andere dieren proberen erachter te komen wat hem scheelt. Misschien moet hij g... »
 
 
 
 
 

In de kelder staat een huis
In de kelder staat een huis
Wat doe je als je even niemand hebt, niemand om mee te spelen?In de kelder van het huis fantaseert Kaat de muisover iets wat er niet is, maar zou kunnen zijn... »
 
 
 
 
 

Uit je duim!
Uit je duim!
In dit bijzondere grote Gouden Boek staan negen verhalen die zijn bedacht door kinderen voor wie ‘later’ misschien niet zo heel lang meer duurt of al is ... »
 
 
 
 
 

Geef nooit op!
Geef nooit op!
Sempeta uit Kenia wil graag dokter worden. Aisha uit de Filippijnen oefent net zo lang tot ze moeilijke woorden goed kan uitspreken. En Ethny uit Guatemala w... »
 
 
 
 
 

Muk Pluche
Muk Pluche
De kleine dalmatiërpup Muk is er nu ook als superzachte knuffel! »