Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De verrekijker
De verrekijker
Kees van Kooten besluit voor de laatste keer zijn boekenkast op te schonen. Hierbij stuit hij op het fotoalbum dat zijn vader, dienstplichtig sergeant der ar... »
 
 
 
 
 

Dames heren ook!
Dames heren ook!
Namens Van Kooten De Bie heet ik u welkom bij deze twee uur durende dvd waarop nooit eerder uitgebrachte satirische scnes zijn verzameld. Wij Nederlanders w... »
 
 
 
 
 

Ons kent ons
Ons kent ons
U komt er zelf wel uit? »
 
 
 
 
 

Koot & Biebliotheek
Koot & Biebliotheek
Fraai uitgevoerde collection box met de complete serie Ons Kijkt Ons. Tien dvds met vele hoogtepunten uit het omvangrijke oeuvre van Kees van Kooten en Wim d... »
 
 
 
 
 

Siegfried Woldhek
Siegfried Woldhek
Woldhek portretteert. Hij vergroot niet uit, maar toont in zijn portretten de werkelijkheid. Hij tekent mensen zoals ze zijn. Dat maakt zijn werk waardevol e... »
 
 
 
 
 

Hartstochtjes
Hartstochtjes
In Hartstochtjes laat Kees van Kooten zien hoe schilderijen, boeken, muziek, cartoons en vele historische gebeurtenissen onlosmakelijk verbonden zijn geraakt... »
 
 
 
 
 

De tachtigjarige vrede
De tachtigjarige vrede
Nog niet zo lang geleden zei Kees van Kooten in een interview: ‘Een biografie is niet meer nodig, ik heb alles zelf verteld. Ik ga de rest van mijn leven v... »
 
 
 
 
 

Hedonia
Hedonia
 »