Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Hartstochtjes
Hartstochtjes
In Hartstochtjes laat Kees van Kooten zien hoe schilderijen, boeken, muziek, cartoons en vele historische gebeurtenissen onlosmakelijk verbonden zijn geraakt... »
 
 
 
 
 

Het schaampaard
Het schaampaard
Het schaampaard rept en wel op rijm van een paard met een geheim en van een kauw die eloquent wel tien Engelse woorden kent dus heeft dit boek een Happy End.... »
 
 
 
 
 

Het schaampaard
Het schaampaard
<i>Het Schaampaard rept, en wel op rijm,
van een paard met een geheim
en van een kauw die, eloquent,
wel tien Engelse woorden kent-
dus h... »
 
 
 
 
 

Hedonia
Hedonia
 »
 
 
 
 
 

Greatest Bits!
Greatest Bits!
Kees van Kooten ging de afgelopen jaren vaak op tournee door Nederland en Vlaanderen, alleen of in gezelschap, trok volle zalen en oogste applaus en bewonder... »
 
 
 
 
 

Hadimassa
Hadimassa
Hadimassa werd van 1967 tot en met 1972 door de VARA uitgezonden. Het populair satirische programma bleef ver van de politieke actualiteit en journalistieke ... »
 
 
 
 
 

Koot & Biebliotheek
Koot & Biebliotheek
Fraai uitgevoerde collection box met de complete serie Ons Kijkt Ons. Tien dvds met vele hoogtepunten uit het omvangrijke oeuvre van Kees van Kooten en Wim d... »
 
 
 
 
 

Mijn plezierbrevier
Mijn plezierbrevier
Kees van Kooten heeft al velen aan het lachen gemaakt, maar waar moet hij zelf om lachen?Het antwoord is Mijn plezierbrevier, een tijdloze bundel vol Engelse... »
 
 
 
 
 

De complete modermismen
De complete modermismen
verhalen »