Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Meliefje, meliefje
Meliefje, meliefje
Benieuwd naar wat Kees van Kooten uit zijn gulp tevoorschijn tovert en waarom er aan Martin Gaus' verdriet geen einde komt? Welk dier mag blijven leven en we... »
 
 
 
 
 

575 Haikoots
575 Haikoots
Op de vermaarde Bescheurkalender (1973-1986) van Kees van Kooten en Wim de Bie, publiceerde de eerstgenoemde af en toe een zogenaamde Haikoot. Haikoots waren... »
 
 
 
 
 

Zo wordt u gelukkig
Zo wordt u gelukkig
Zo Wordt U Gelukkig »
 
 
 
 
 

Terugkeek op de week
Terugkeek op de week
Van zondagavond 16 oktober 1988 tot en met 4 april 1993 presenteerde vprotv direct na het 8uur journaal een liveuitzending van Keek op de Week. Deze DVD beva... »
 
 
 
 
 

Episodes
Episodes
Kees van Kooten liet al met de luisterboek-uitgaven van <i>Annie</i> en <i>Greatest Bits</i> horen dat hij zijn werk op meesterlijke wijze voordraagt. Het su... »
 
 
 
 
 

Veertig
Veertig
De schrijver van het verhaal krijgt voor zijn veertigste verjaardag een cadeau van zijn vrouw: hij mag twee weken in zijn eentje naar Frankrijk om rustig een... »
 
 
 
 
 

Het gala van het gouden hoofd
Het gala van het gouden hoofd
Een Godganse Avond Van Kooten & De Bie: de avondvullende show Het Gala van het Gouden Hoofd uit 1984 is op dvd verkrijgbaar. Gelegenheidspresentatoren Kees v... »
 
 
 
 
 

Veertig
Veertig
 »
 
 
 
 
 

Levensnavel
Levensnavel
 »
 
 
 
 
 

Leve het welwezen
Leve het welwezen
Kees van Kooten was al in de allereerste catalogus van De Harmonie present. Dat was, samen met Wim de Bie, bij de aankondiging van de allereerste Bescheurkal... »