Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vermoorde onschuld
Vermoorde onschuld
Lukas Lebowski schrijft thrillers. Bestsellers. Zijn publiek bestaat vooral uit vrouwen en die dragen hem op handen. Hij is dan ook een bijzonder knappe man ... »
 
 
 
 
 

De mythe van Methusalem
De mythe van Methusalem
In een Leuvens lab voor stamcelonderzoek wordt een fenomenale ontdekking gedaan waarmee veroudering drastisch kan worden afgeremd. Terwijl de hele wetenschap... »
 
 
 
 
 

De doden moeten hun getal hebben
De doden moeten hun getal hebben
In de tuin van een oud Leuvenscollege vinden enkele spelende kinderen het naakte lichaam van een jonge vrouw die op een bijzonder wrede manier om het leven i... »
 
 
 
 
 

Sanctus
Sanctus
 »
 
 
 
 
 

Van de hemel in de hel
Van de hemel in de hel
Hoofdinspecteur Thomas Berg heeft een groepsreis cadeau gekregen naar Verona. Daar leert hij twee vrouwen uit Leuven kennen van wie de ene al dagenlang haar ... »
 
 
 
 
 

Niet voor mietjes
Niet voor mietjes
><i>Niet voor mietjes</i> is een spannend jeugdboek van de Vlaamse thrillerauteur en Gouden Strop-winnaar Jo Claes. Wat doe jij als iemand onrecht wordt aang... »
 
 
 
 
 

De roddel
De roddel
De roddel is een spannend jeugdboek en het derde deel in de serie Niet voor mietjes van de thrillerauteur en Gouden Strop-winnaar Jo Claes. Tot tweemaal toe ... »
 
 
 
 
 

Beschermheiligen in de lage landen
Beschermheiligen in de lage landen
Een dreigend probleem of nakend gevaar? Advocaten, technische snufjes, vakbonden of sociale voorzieningen helpen u vandaag de dag ongetwijfeld uit de nood. M... »
 
 
 
 
 

De roddel
De roddel
<i>De roddel</i> is een spannend jeugdboek en het derde deel in de serie Niet voor mietjes van de Vlaamse thrillerauteur en Gouden Strop-winnaar Jo Claes.

T... »