Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het Kainsteken
Het Kainsteken
Sista in Monte San Lorenzo. Het Toscaanse stadje waar iedereen alles van iedereen weet is ten prooi aan een abnormale hitte. In het doodstille verlaten midda... »
 
 
 
 
 

De prijs van de twijfel
De prijs van de twijfel
Op een bouwterrein in Leuven wordt een Poolse arbeider gevonden met een gapende wond aan het hoofd. Korte tijd later overlijdt de man in het ziekenhuis. Hoof... »
 
 
 
 
 

Een leugen, wit als sneeuw
Een leugen, wit als sneeuw
Het is januari, het tweede trimester van het schooljaar begint. De klas van Matthias, Rani en Dante krijgt een nieuwe leraar Nederlands, een erg jong iemand ... »
 
 
 
 
 

Het gewicht van de haat
Het gewicht van de haat
Winnaar van de Hercule Poirotpublieksprijs 2017<br/><br/>November 2015. Leuven engageert zich om tweehonderdvijftig Syrische vluchtelingen op te vangen, maar... »
 
 
 
 
 

Ontmaskerd!
Ontmaskerd!
Het is februari. Berekoud. In de school van Matthias, Rani en Dante worden aan de lopende band handschoenen gestolen. Ook die van Matthias verdwijnen spoorlo... »
 
 
 
 
 

Liefde en lust
Liefde en lust
Liefde is voor de literatuur altijd een onuitputtelijke bron van inspiratie geweest en dat geldt eveneens voor de Bijbel, de Griekse mythologie of de Romeins... »
 
 
 
 
 

Moord aan zee
Moord aan zee
 »
 
 
 
 
 

Getekend vonnis
Getekend vonnis
Op een tafel in een Leuvens cafĂ© wordt op een ochtend een studente dood aangetroffen. Het meisje is halfnaakt. Haar schaamhaar is volledig afgeschoren. Door... »
 
 
 
 
 

Sanctorum
Sanctorum
Alle Heiligen Herkennen »
 
 
 
 
 

Het gevecht met de engel
Het gevecht met de engel
Het gevecht met de engel is het tweede deel in jeugdserie Niet voor mietjes van Jo Claes. Er komen twee nieuwe leerlingen in de klas: Linde en Soetkin, een t... »