Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De mythe van Methusalem
De mythe van Methusalem
In een Leuvens lab voor stamcelonderzoek wordt een fenomenale ontdekking gedaan waarmee veroudering drastisch kan worden afgeremd. Terwijl de hele wetenschap... »
 
 
 
 
 

Griekse mythen, Romeinse sagen
Griekse mythen, Romeinse sagen
Dit kijkleesboek is zoals de draad waarmee Theseus zijn weg vond uit het labyrint van Knossos. Beschouw het als een kompas in ons klassieke erfgoed en in het... »
 
 
 
 
 

Slagschaduw
Slagschaduw
Thomas Berg, hoofdinspecteur bij de Federale Politie van Leuven, krijgt op een dag de vraag van zijn buurvrouw Tine om samen naar de film Slagschaduw te gaan... »
 
 
 
 
 

Quarantaine
Quarantaine
een liefdesverhaal »
 
 
 
 
 

Spiegelgevechten
Spiegelgevechten
Matthias Minne bevindt zich een op een moeilijk moment in zijn leven. Hij wil zijn baan als leraaropzeggen, hij heeft problemen met zijn leeftijd, hij is gef... »
 
 
 
 
 

Het oog van de naald
Het oog van de naald
Max Cerulus, leraar aan het Heilig-Hartinstituut in Heverlee, wordt aangeklaagd wegens intimidatie van een leerling. De ouders van het meisje eisen een tucht... »
 
 
 
 
 

Het verhaal van Maria
Het verhaal van Maria
De stal de os de ezel de drie koningen...iedereen kent ze. Nochtans reppen de vier evangelisten er niet over. Evenmin over Anna Marias moeder. En toch tonen ... »
 
 
 
 
 

De kunst van het spieken
De kunst van het spieken
Het is december. De kerstexamens zijn volop aan de gang. Matthias heeft iets goed te maken. Zijn punten voor wiskunde waren tijdens het semester slecht en he... »
 
 
 
 
 

Sub rosa
Sub rosa
 »
 
 
 
 
 

Een leugen, wit als sneeuw
Een leugen, wit als sneeuw
Het is januari, het tweede trimester van het schooljaar begint. De klas van Matthias, Rani en Dante krijgt een nieuwe leraar Nederlands, een erg jong iemand ... »