Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het monster met de groene ogen
Het monster met de groene ogen
In de klas van Matthias en zijn vrienden Dante en Rani komen vanaf maart twee nieuwe leerlingen de lessen volgen. Het zijn Vasyl en Elena die met hun moeder ... »
 
 
 
 
 

Dubbelgangers en tegenhangers
Dubbelgangers en tegenhangers
Deukalion en Phyrra uit de klassieke mythologie zijn de tegenhangers van de bijbelse Noah en zijn vrouw. Ze wisten zich te redden van een zondvloed dankzij e... »
 
 
 
 
 

Niet voor mietjes
Niet voor mietjes
'Niet voor mietjes' is een spannend jeugdboek van de Vlaamse thrillerauteur en Gouden Strop-winnaar Jo Claes. Wat doe jij als iemand onrecht wordt aangedaan?... »
 
 
 
 
 

De roddel
De roddel
De roddel is een spannend jeugdboek en het derde deel in de serie Niet voor mietjes van de thrillerauteur en Gouden Strop-winnaar Jo Claes. Tot tweemaal toe ... »
 
 
 
 
 

Beschermheiligen in de lage landen
Beschermheiligen in de lage landen
Een dreigend probleem of nakend gevaar? Advocaten, technische snufjes, vakbonden of sociale voorzieningen helpen u vandaag de dag ongetwijfeld uit de nood. M... »
 
 
 
 
 

Dood in december
Dood in december
Op een ijskoude ochtend in december spoelt het naakte lijk van een jonge vrouw aan op de oever van de Dijle. Zodra Thomas Berg, hoofdinspecteur bij de politi... »