Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het negende schrift van Maya - grote letter uitgave
Het negende schrift van Maya - grote letter uitgave
De negentienjarige Maya is op weg naar Chiloé, een eiland in het zuiden van Chili. De ogenschijnlijke rust van deze geïsoleerde plek steekt schril af tegen... »
 
 
 
 
 

Het goud van Thomas Vargas
Het goud van Thomas Vargas
Als een moderne Sheherazade vertelt Eva Luna, de vrouw die in Rolf de grote liefde van haar leven heeft gevonden, 's avonds in bed geheimzinnige verhalen aan... »
 
 
 
 
 

Violeta
Violeta
Violeta del Valle komt ter wereld op een stormachtige dag in 1920, als eerste meisje in een gezin met vijf onstuimige broers. Haar leven wordt vanaf het begi... »
 
 
 
 
 

Afrodite
Afrodite
Isabel Allendes bestseller over de kunst van eten en erotiek. <EM>Afrodite</EM> is een schitterend geïllustreerd boek met tientallen verhalen en anekdotes o... »
 
 
 
 
 

Story telling
Story telling
 »
 
 
 
 
 

Het huis met de geesten
Het huis met de geesten
Alba is het kind van een verboden liefde, waarmee haar moeder schande bracht over de familie Trueba. Alba gaat op zoek naar haar voorgeschiedenis en ontdek... »
 
 
 
 
 

Ripper
Ripper
Een vrouw die moet kiezen en een moordenaar die al gekozen heeft...Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Fran... »
 
 
 
 
 

Eva luna
Eva luna
<p>Ik heet Eva. Ik ben geboren in een achterkamer van een naargeestig huis en opgegroeid tussen oude meubelen, boeken in het Latijn en mummies van mensen. ... »
 
 
 
 
 

De winter voorbij
De winter voorbij
<P>New York, december 2015. De stad wordt geteisterd door een vreselijke sneeuwstorm. Door een bizar toeval kruisen drie mensen elkaars pad: een gedesillusio... »