Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ripper
Ripper
Een vrouw die moet kiezen en een moordenaar die al gekozen heeft...Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Fran... »
 
 
 
 
 

De stad van de wilde goden
De stad van de wilde goden
In deze roman beschrijft Isabel Allende de spannende en fascinerende gebeurtenissen die een groep onderzoekers in de ongerepte natuur van het Amazonegebied m... »
 
 
 
 
 

De som der dagen
De som der dagen
In 'De som der dagen' vertelt Isabel Allende hoe ze na de dood van haardochter Paula haar leven weer probeert op te pakken. Ze wordt bijgestaandoor haar fami... »
 
 
 
 
 

Het negende schrift van Maya - grote letter uitgave
Het negende schrift van Maya - grote letter uitgave
De negentienjarige Maya is op weg naar Chiloé, een eiland in het zuiden van Chili. De ogenschijnlijke rust van deze geïsoleerde plek steekt schril af tegen... »
 
 
 
 
 

Violeta
Violeta
Violeta del Valle komt ter wereld op een stormachtige dag in 1920, als eerste meisje in een gezin met vijf onstuimige broers. Haar leven wordt vanaf het begi... »
 
 
 
 
 

Afrodite
Afrodite
Isabel Allendes bestseller over de kunst van eten en erotiek. <EM>Afrodite</EM> is een schitterend geïllustreerd boek met tientallen verhalen en anekdotes o... »
 
 
 
 
 

Het huis met de geesten
Het huis met de geesten
Alba is het kind van een verboden liefde, waarmee haar moeder schande bracht over de familie Trueba. Alba gaat op zoek naar haar voorgeschiedenis en ontdek... »
 
 
 
 
 

The power of the hart
The power of the hart
Van de regisseur van 'THE SECRET' komt deze ongeëvenaarde en levensveranderende film over de verbluffende kracht en intelligentie van het hart.Met ervaringe... »
 
 
 
 
 

Ines, vrouw van mijn hart
Ines, vrouw van mijn hart
<p>'Mijn boeken zijn allemaal geschreven rond sterke vrouwen, maar ik denk dat Inés de sterkste van hen allen is: ze is een vrouw die echt heeft bestaan en ... »
 
 
 
 
 

Fortuna's dochter
Fortuna's dochter
Eliza Sommers vertrekt in 1849 uit Chili naar het noorden om haar geliefde te zoeken. Aangestoken door de goudkoorts is hij naar Californië gegaan om er zij... »