Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bloemblad van zee
Bloemblad van zee
<b>'Isabel Allende op haar best.' <i>NRC Handelsblad</i></b>

Aan het eind van de gruwelijke Spaanse Burgeroorlog wordt de jonge arts Víctor Dalma... »
 
 
 
 
 

Zorro
Zorro
Beneath the mask, there is a man and in his heart, burns the fire of injustice... Duels at dawn, fierce battles with pirates and impossible rescues - these a... »
 
 
 
 
 

Ripper
Ripper
Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Francisco. Ze verdient de kost met aromatherapieën en massage en koe... »
 
 
 
 
 

Het huis met de geesten
Het huis met de geesten
<p>Alba is het kind van een verboden liefde, waarmee haar moeder schande bracht over de familie Trueba. Alba gaat op zoek naar haar voorgeschiedenis en ontde... »
 
 
 
 
 

Portret in sepia
Portret in sepia
<i>Portret in sepia</i> speelt zich af in San Francisco en in Chili, een land dat aan het einde van de negentiende eeuw geteisterd wordt door oorlogen en bur... »
 
 
 
 
 

De som der dagen
De som der dagen
In <i>De som der dagen </i>vertelt Isabel Allende hoe ze na de dood van haar dochter Paula haar leven weer probeert op te pakken. Ze wordt bijgestaan door ha... »
 
 
 
 
 

Ripper
Ripper
'Beter dan alles wat ze tot dusver heeft geschreven.' de VolkskrantDe zestienjarige Amanda en haar vrienden spelen graag de online mystery game 'Ripper'. Maa... »
 
 
 
 
 

Het huis met de geesten
Het huis met de geesten
Alba is het kind van een verboden liefde, waarmee haar moeder schande bracht over de familie Trueba. Alba gaat op zoek naar haar voorgeschiedenis en ontdek... »
 
 
 
 
 

Het negende schrift van Maya - grote letter uitgave
Het negende schrift van Maya - grote letter uitgave
De negentienjarige Maya is op weg naar Chiloé, een eiland in het zuiden van Chili. De ogenschijnlijke rust van deze geïsoleerde plek steekt schril af tegen... »