Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Japanse minnaar
De Japanse minnaar
Alma is tien jaar oud als ze in 1939 door haar ouders naar familie in de Verenigde Staten wordt gestuurd om aan de nazi's te ontkomen. Het verdriet om haar i... »
 
 
 
 
 

Eva Luna
Eva Luna
Ik heet Eva. Ik ben geboren in een achterkamer van een naargeestig huis en opgegroeid tussen oude meubelen, boeken in het Latijn en mummies van mensen. Toc... »
 
 
 
 
 

Afrodite
Afrodite
Isabel Allendes bestseller over de kunst van eten en erotiek. <i>Afrodite</i> is een schitterend geïllustreerd boek met tientallen verhalen en anekdotes ove... »
 
 
 
 
 

Liefde en schaduw
Liefde en schaduw
 »
 
 
 
 
 

Portret in sepia
Portret in sepia
<i>Portret in sepia</i> speelt zich af in San Francisco en in Chili, een land dat aan het einde van de negentiende eeuw geteisterd wordt door oorlogen en b... »
 
 
 
 
 

Het negende schrift van Maya
Het negende schrift van Maya
De negentienjarige Maya is op weg naar Chiloé, een eiland in het zuiden van Chili. De ogenschijnlijke rust van deze geïsoleerde plek steekt schril af tegen... »
 
 
 
 
 

Paula
Paula
Isabel Allende waakt eindeloze nachten aan het ziekbed van haar dochter Paula. Ten prooi aan wanhoop en verdriet probeert zij tevergeefs contact met haar te ... »
 
 
 
 
 

De Japanse minnaar
De Japanse minnaar
Twee vrouwen, twee minnaars, twee geheimen.De bejaarde Alma slijt haar laatste dagen in een tehuis in San Francisco. Ze wordt verzorgd door de jonge Irina di... »
 
 
 
 
 

Zorro
Zorro
Beneath the mask, there is a man and in his heart, burns the fire of injustice... Duels at dawn, fierce battles with pirates and impossible rescues - these a... »
 
 
 
 
 

Wat wij willen
Wat wij willen
<p>'Al sinds mijn kinderjaren had ik één doel: voor mezelf kunnen zorgen, en dat heb ik gedaan.' Isabel Allende

In <i>Wat wij willen </i>neemt Isabel Alle... »