Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De ramp van '53
De ramp van '53
De omnibus 'De ramp van '53' bevat drie romans over de watersnoodramp. Deze ramp is stevig verankerd in het collectieve geheugen, en niet voor niets. Want ho... »
 
 
 
 
 

Samen alleen
Samen alleen
‘Samen alleen’ van Ina van der Beek is een roman met veel inleveringsvermogen over twee heel verschillende koppels. Het is 1947. Tijdens haar werk in het... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 128
Jubileumomnibus 128
Jubileumomnibus 128 vol moderne familieromanauteurs. De nieuwe sterren aan het familieromanfirmament komen uitgebreid aan bod in Jubileumomnibus 128, die ope... »
 
 
 
 
 

De broosheid van het leven
De broosheid van het leven
Dat geluk heel broos kan zijn, weet weduwnaar Frank als geen ander. Zijn eerste vrouw overleed veel te vroeg, waardoor hij achterbleef met zijn dochter Sara.... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 112
Jubileumomnibus 112
Jubileumomnibus 112 bundelt de romans van de populairste streekroman-schrijfster aller tijden: Leni Saris, Henny Thijssing-Boer en Margreet van Hoorn. De kor... »
 
 
 
 
 

De kleur van de zon
De kleur van de zon
Ina van der Beek, bekend van onder meer Mijn vader en ik en Vergeten tijd, neemt de lezer in De kleur van de zon mee op reis naar Griekenland Kreta in de jar... »
 
 
 
 
 

FEM! Dagboek
FEM! Dagboek
Van vrouwen voor vrouwen.Fem! is een dagboek met 101 overdenkingen in een verrassende vormgeving die de sfeer van ambachten uitstraalt.Multitalent Mariska Vo... »
 
 
 
 
 

Vergeten tijd
Vergeten tijd
Amy en Rob hebben het fijn samen met hun drie kinderen. Ook Robs eigen bedrijf, een adviesbureau, komt goed van de grond. Maar dan begint hij ineens te veran... »