Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Jubileumomnibus 121
Jubileumomnibus 121
Jubileumomnibus 121 bevat de romans Zomer van geluk (Gerda van Wageningen), Waarom die onrust in mij? (Julia Burgers-Drost) en Als de tijd wegvalt (Anke de G... »
 
 
 
 
 

Omdat Hij van je houdt
Omdat Hij van je houdt
Een mooie bureaustandaard voor op je vensterbank, tafel of bureau. 80x Een herinnering aan Gods liefde voor jou. Naast een korte bijbeltekst een prachtige ge... »
 
 
 
 
 

Het afscheid
Het afscheid
Het afscheid van Ina van der Beek, zelfstandig te lezen vervolg op Alleen verder.<br/> <br/>Er lijken gelukkige tijden aan te breken voor Sinie als ze samen ... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 139
Jubileumomnibus 139
Het is weer heerlijk wegdromen bij Jubileumomnibus 139, te beginnen met de roman Scheepje van papier door Jos van Manen Pieters. Ook zijn de complete romans ... »
 
 
 
 
 

Door het water
Door het water
 »
 
 
 
 
 

Op de man af
Op de man af
Een boek over mannen voor mannen! Waar Ina van der Beek<br/>eerder al schreef over 40 vrouwen uit de Bijbel, duikt ze nu in de<br/>levens van 40 bijbelse man... »
 
 
 
 
 

Oeroud & springlevend
Oeroud & springlevend
De verhalen in de Bijbel zijn al heel oud. Maar als je ze leest, zul je ontdekken dat het leven van de mensen uit die tijd toch vaak lijkt op jouw leven. Ook... »