Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Mijn vader en ik
Mijn vader en ik
Sjon heeft altijd te horen gekregen dat zijn biologische vader een ruige zeebonk was. Veel meer wist hij niet over hem. Dan overlijdt zijn moeder en ontdekt ... »
 
 
 
 
 

Gods liefde voor jou
Gods liefde voor jou
God houdt van je! Je mag leven vanuit zijn liefde en die liefde uitdelen aan de mensen om je heen. Ina van der Beek schreef 101 overdenkingen met de centrale... »
 
 
 
 
 

Adem om te leven
Adem om te leven
Soms kan het leven je zo in beslag nemen, dat je geestelijk vast komt te zitten. Je hebt ruimte nodig om vrij te kunnen ademen, maar je verlangt ook naar geb... »
 
 
 
 
 

De kleur van de zon
De kleur van de zon
Ina van der Beek, bekend van onder meer Mijn vader en ik en Vergeten tijd, neemt de lezer in De kleur van de zon mee op reis naar Griekenland Kreta in de jar... »
 
 
 
 
 

Alleen verder
Alleen verder
Wanneer de Joodse onderduikers Sam en Hannah Cohen verraden worden, heeft dat grote gevolgen voor Hans en Clasien de Groot, bij wie ze in huis waren. Gelukki... »
 
 
 
 
 

Pakket Gerda van Wageningen/Ina van der Beek/Anke de Graaf
Pakket Gerda van Wageningen/Ina van der Beek/Anke de Graaf
Dit pakket bevat de volgende 3 boeken:<br/>`In de schemering`Gerda van Wageningen. Sheila en haar man Felix hebben een hectisch leven met twee jonge kinderen... »
 
 
 
 
 

Paarse wolken, zwarte zon
Paarse wolken, zwarte zon
<p>'Paarse wolken, zwarte zon' van Ina van der Beek gaat over Marthe, die een verstandelijke beperking heeft en werkt op een sociale werkplaats. Daar ontmoet... »